Anmälan

Orust MTB Giro, 24 juli 2021

Långa loppet 57 km

Korta banan 23 km

Barn MTB

 

ARRANGÖR

LOPPEN

Orust MTB Giro – På grus och stigar

På grus och stigar i terräng kör vi Orust MTB-Giro. En perfekt uppladdning för dig som kör Cykelvasan, för dig som vill köra snabbt och för dig som ännu inte är så rutinerad. Loppet passar såväl motionären som tävlingscyklisten.
Banan körs till största delen på grusvägar med inslag av skogspartier och även nära havet. Den slingrar sig över östra delen av Orust genom ett gammalt jordbrukslandskap. Du kommer att få se en del av Orust som du inte sett förut. Den är tekniskt rätt enkel men var beredd på en del tuffa backar. Orust är inte platt!
Den här dagen har vi tillstånd att passera genom gårdar som annars är avstängda för allmänheten.
Orust MTB-Giro 23 km är en del av den längre banan med start och mål på samma plats som långa banan. En depå och samma fina medalj.
ORUST MTB-Giro 57 km är seedningsgrundande till Cykelvasan!
Välkomna till Orust MTB-Giro!

Orust Barn MTB – roligaste loppet!

Vi kör Orust Barn MTB på motionsslingan i anslutning till Ängås skola. Banan har lagom utmanande svängar och backar – vi garanterar riktigt rolig cykling! Vi delar upp oss i mindre grupper utifrån ålder/cykelvana och anpassar “tävlingsregler” utifrån devisen att alla ska ha roligt på cykeln. Efter medalj väntar korv och bröd. Det finns gott om plats för hejande föräldrar utmed banan. Det här är cykling när den är som roligast!
Vill du köra ORUST BARN MTB skall du vara mellan 7 och 13 år.
Välkomna till Orust barn MTB!

SPONSORER